Populaire producten

over onsWerken met passie

Eddy is zelf een fanatiek technisch- en grotduiker, met daarnaast een passie voor (onderwater) fotografie. Om zijn hobby's op een ideale manier te combineren begon hij jaren geleden met het fabriceren van gespecialiseerde apparatuur voor het technische duikteam waar hij deel van uitmaakt.

Deze producten en diensten bleken ook buiten zijn eigen team zeer gewild. Dat resulteerde in het opzetten van zijn eigen bedrijf: Scuba Support. Een professionele werkplaats aan huis maakt het mogelijk om zowel de ontwikkeling als de bouw geheel in eigen beheer uit te voeren. Dit maakt het tevens mogelijk om reparaties direct zelf uit te voeren, in tegenstelling tot reguliere dealers die materialen moeten opsturen voor reparatie. Met o.a. een elektronische- en fijnmechanische opleiding en jarenlange ervaring bij een firma die gespecialiseerd is in medische- en laboratoriumapparatuur kan men gerust opmerken dat Eddy van Vliet een technische achtergrond heeft. Omdat het reinigen en O2 servicen van materiaal zeer gespecialiseerd werk is, besteden steeds meer duikcentra deze werkzaamheden uit aan Scuba Support. Ook wordt hij regelmatig door duikcentra geconsulteerd als het gaat om materiaalonderhoud, vulinstallaties en gasmengsystemen.

Als gecertificeerd service technician en NAUI instructeur, met als specialisatie de Gasblender en Equipment Service opleidingen, kan Eddy als geen ander praktijkgerichte instructie geven. Hij is daarom ook één van de redacteuren van de materiaal channel van DuikenInBeeld.tv. Op deze website publiceert hij artikelen en materiaaltests.


Openingstijden Winkel

Maandag
9.00-17.00
Dinsdag
9.00-19.00
Woensdag
9.00-19.00
Donderdag
9.00-17.00
Vrijdag
9.00-13.30
Zaterdag
10.00-15.00

Verder zijn wij naast deze tijden ook vaak aanwezig.

Wilt u langskomen buiten bovengenoemde tijden, neem even contact op.